Szívügyünk Fehérvár – rajzpályázat ovisoknak

A „Szívügyünk Fehérvár” egészségügyi szűrőnaphoz kapcsolódva Székesfehérvár Önkormányzata idén is képzőművészeti pályázatot hirdet a város óvodái számára. A gyerekek bármilyen technikával készíthetik alkotásaikat az egészség, az egészségmegőrzés és az egészséges táplálkozás jegyében. A legjobb alkotásokat beküldő óvodai csoportokat a novemberi esemény megnyitóján díjazzák.


Székesfehérvár idén is megrendezi nagyszabású egészségügyi szűrőnapját. A „Szívügyünk Fehérvár” felhívja a figyelmet a szűrések, egészségmegőrzés fontosságára, lehetőséget nyújtva minél több vizsgálat ingyenes igénybevételére. Ehhez kapcsolódva, immár hagyományosan hirdetik meg a rajzpályázatot is, amelyre várják az óvodai csoportok tetszőleges technikával készített képzőművészeti alkotásait az egészség, egészségmegőrzés, egészséges táplálkozás jegyében. A beérkező munkákat díjazzák; az óvoda, ezen belül is maga az alkotó csoport értékes ajándékot kap, tehát érdemes az egészség témakörben alkotni!

A pályamunkákat 2019. október 29-én, kedden 15.00 óráig lehet eljuttatni a Fehérvári Programszervező Kft. 114-es irodájába (III. Béla király tér 1.). Az első helyezett díja 40.000 Ft értékű, kreatív eszközökre beváltható ajándékutalvány, a második helyezett 30.000 Ft, a harmadik helyezett 20.000 Ft értékű ajándékutalvánnyal lesz gazdagabb.

A pályaműveket november 5-én, kedden a „Szívügyünk Fehérvár” egészségügyi szűrőnapon kiállítják. Az eredményhirdetés 15 órakor kezdődik.

forrás: ÖKK
kép:ArsUna