Lakossági fórum Vízivárosban

Lakossági fórumot tart szeptember 17-én, hétfőn 17.00 órától dr. Horváth Miklósné, a 3. számú választókerület önkormányzati képviselője. Az eseményen Víziváros fejlesztéséről, befejezett és tervezett beruházásairól lesz szó. Szeretettel várják a városrész lakóit, vállalkozóit és intézményeinek képviselőit.

Dr. Horváth Miklósné lakossági fóruma szeptember 17-én, hétfőn 17.00 órakor kezdődik a Vízivárosi Általános Iskola aulájában. A programon beszámoló hangzik el a 2018-as városrészi fejlesztésekről és a 2019-es tervekről, majd hozzászólások, javaslatok következnek.

A fórumon részt vesz dr. Cser-Palkovics András polgármester, Kovács Zsolt  r. alezredes, Székesfehérvár rendőrkapitánya, Bozai István városgondnok, Szauter Ákos, a Széphő Zrt. vezérigazgatója, Steigerwald Tibor, a Depónia Nonprofit Kft. ügyvezetője és Nagy Zsolt, a Közlekedési Iroda vezetője.

A fórumra szeretettel invitálják Víziváros lakóit, intézményeinek vezetőit, a területen működő vállalkozókat, a közös képviselőket és minden kedves érdeklődőt!

Forrás: Önkormányzati Kommunikációs Központ