Katonai konvoj lassíthatja a közlekedést Székesfehérváron

Komplett harcászati gyakorlatot tart az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred április 15. és 17. között a szomódi lőtéren. A Vezetéstámogató, Infokommunikációs és Logisztikai Elem harcászati gyakorlat résztvevő erőinek át- és visszacsoportosítása miatt a gyakorlat ideje alatt a Székesfehérvár – Zámoly – Gánt – Környe – Tata – Szomód útvonalon esetleges torlódásra lehet számítani.

Az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred április 15 – 17. között hajtja végre a „Stabil Vezetés 2019” elnevezésű komplex harcászati gyakorlatát a szomódi lőtéren.  A gyakorlatban résztvevő Vezetéstámogató, Infokommunikációs és Logisztikai Elem résztvevő erőinek át- és visszacsoportosítása miatt a gyakorlat ideje alatt esetleges torlódások alakulhatnak ki Székesfehérvár – Szomódi lőtér között a katonai konvoj közúti közlekedése miatt.

Székesfehérvár – Zámoly – Gánt – Környe – Tata – Szomód útvonalon 2019. április 15-én (hétfőn) 09:00-11.00 óra között gép- és harcjárművekből álló zárt honvédségi menetoszlop lassíthatja a közlekedést. A 40 km/h sebességgel közlekedő konvoj április 17-én, szerdán a délutáni órákban indul vissza Szomódról Székesfehérvár irányába. Mivel a zárt menetoszlop járművei közé nem hajthat be civil gépjármű, a feltorlódó járművek haladását katonai rendész biztosítja 3 pihenőhely közbeiktatásával.

szekesfehervar.hu