Fehérvár ihlette az új Wellhello dalt (VIDEO)

Megtörte a csendet a WellHello. 2019. 05. 09-én, a hivatalos premier előtt bemutatta az új Székesfehérvár ihlette dalát és klipjét a Petőfi Kultúrtanszéken.  Az együttműködés részleteiről, a Barátok című slágergyanús alkotásukról, az idén öt éves zenekar múltjáról és jövőjéről, valamint fehérvári kötődésükről a banda tagjai: Karácson Tamás, azaz Fluor, Csöndör László, Diaz és dr. Cser-Palkovics András Székesfehérvár polgármestere beszélt szűk körű közönség előtt.

Számtalan alkalommal táncoltatta és énekeltette meg a fehérvári közönséget és a rajongóikat a Fezenen, a Fezen klubban vagy, éppen a Helló Nyár! alkalmával a Belvárosban a WellHello zenekar. Most májusban új dalukkal, bár a városról énekelnek, nem csak a fehérváriakhoz szólnak. A Barátok című új dalt és a számhoz készült klipet, amelyet Székesfehérvár Önkormányzatával együttműködve készítettek, itt Fehérváron, többek között a klipben is szereplő régi barátok előtt mutatták meg először, a Petőfi Kultúrtanszéken.

A klip premier előtti vetítése után Karácson Tamás és Csöndör László, azaz Fluor és Diaz, dr. Cser-Palkovics Andrással beszélgetett az együttműködésről, ismertségről, zenéről, Fehérvárról, fiatal korról és persze a Barátokról. Ahogy Fluor fogalmazott Székesfehérvár a nagy elsők városa számára, hiszen itt töltötte gyerek és tinédzser éveit, itt kötődtek első szerelmei és legrégebbi barátságai. Diaz számára sem idegen a hely, hiszen az elmúlt Fezenek alkalmával már számtalanszor tiszteletbeli fehérvárinak fogadta zenekari társa.

A polgármester a fiatalokra nézve is jó lehetőségnek mondta az ilyen típusú együttműködéseket: „Akkor tudjuk itthon tartani a fiataloka, ha számukra is szerethetővé tesszük a várost, hiszen az ő hangnemükbe, a saját és általuk használt csatornákon szólíthatjuk meg őket!”

forrás: ÖKK,
kiemelt kép: Molnár Artúr