Varga Zalán

Mielőtt Zalán bemutatkozását olvashatjuk, egy rövid történet:
Gondolkodtunk, hogy a már meglévő műsorvezetői gárda mellett ki olvassa a friss híreinket. Vagy olvassa a műsorvezető? Esetleg “igazoljunk nagyágyút”? Mígnem megjelent egy levél a postafiókunkban, amiben egy fiatal fiú küldte el demó anyagát. Nem legyintettünk, inkább meghallgattuk!
A srác megnyerte a csapatot… Sőt! Merjük mondani, hogy nem egy, több éve hírolvasással foglalkozó rádiós simán maga mögé utasít! Hallgassátok a Regia Rádió híreiben!

Varga Zalán vagyok, 15 éves. Már lassan 3 és fél éve foglalkozom rádiózással. Korom ellenére már nagyon sok helyen megfordultam a médiában, természetesen csak nézegelődőként. Nagyon sok dolog közrejátszott, hogy erre a pályára tértem. 2014-ben az RTL-nél, aztán 2016-ban a Class FM-nél, majd 2018-ban A Fehérvár rádiónál jártam. Az iskolámban 2 évig voltam suli rádiós. Nagy előrelépés volt számomra, amikor 2017 szeptemberében elkezdtem ,,dolgozni” a Táska Rádióban, ahol még mindig olvasom a híreket. A történet most a Regia Rádióval bővül. Ez egy hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy az új fehérvári rádió csapatába tartozhatok.